dilluns, 12 d’abril del 2010

A partir de la nota enviada avui a premsa

La Fira promou l’intercanvi de qualsevol tipus d’objecte o de servei sense la intermediació de diner, basant-nos únicament en l’acord que s’estableix entre les parts que participen en el tracte, que poden ser dues o més, tenint la possibilitat d’establir tractes a múltiples bandes: Jo vull intercanviar amb Tu una cosa però Tu vols intercanviar amb Ell i Ell vol intercanviar amb Jo. El cercle es tanca i Jo tinc lo Teu, Tu tens lo Seu i Ell té lo Meu.
Estos possibles intercanvis no són l’unic objectiu de la Fira. També volem que siga un espai de trobada i d’intercanvi d’esperiències i d’iniciatives que intenten donar resposta a les necessitats socials que estan sorgint arran de l’actual crisi entesa en tots els seus aspectes: econòmica, institucional, ideològica, energètica,… englobant aspectes básics com la sanitat, l’educació, l’alimentació, el treball, el lleure, la comunicació,….
Així, a la Fira d’Intercanvi de Vinaròs trobareu informació sobre ensenyament lliure, criança natural, consum responsable, naturisme, agricultura biològica,… en definitiva, de qualsevol tipus de proposta contrahegemònica que ens dóna alternatives a la cultura convencional.
Des de Riu Viu pensem que cal una nova consciència per a establir relacions més respectuoses amb natros mateixos i amb el nostre entorn.
La Fira d’Intercanvi és oberta a qualsevol entitat o particular que hi vulgue participar. Sols cal assistir-hi. També podeu contactar amb Riu Viu per a qualsevol aclariment. I si podeu, col·laboreu portant taules i cadires plegables. Des de l’organització s’aportarà tota l’infrastructura possible i megafonia per a les diferents presentacions.
Qualsevol novetat que es vagi produint l'anirem actualitzant en este blog.
De moment tenim confirmat la presència de l'associació Olea (d'Alcalà de Xivert) i informació sobre soberania alimentaria i les repercusions dels transgènics (Espanya és l'estat europeu més permissiu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada