dimecres, 14 d’abril del 2010

Temes d'infraestructura


Esperem disposar d'equip de so per a poder fer presentacions i xerrades, obert a tothom que desitge fer-ne ús. Des de l'organització s'anirà coordinant sobre la marxa i anunciant-ho a la pissarra corresponent.
L'Ajuntament no ens facilita taules i cadires, essencialment perquè, que sapiguem, no disposa d'eixe material. Per tant, des de Riu Viu s'intentarà disposar del màxim de taules i cadires plegables però demanem als que vingueu que intenteu aportar-ne per a no fer curts. Natros també disposem d'algunes moquetes que pensem col·locar a l'espai de presentacions.
Si teniu qualsevol necessitat per a la vostra presentació a la Fira feu-nos-ho saber per intentar aportar tot el que puguem.
Esperem també disposar de diferents tablons d'anuncis per a "Oferiments" i "Necessitats".
L'organització, junt amb tots els/les assistents que ho desitgen, tenim previst fer un dinar al mateix espai de la Fira, cadascú porte quelcom (també podem intercanviar el menjar).
A l'espai s'hi pot accedir amb vehicle venint per l'Avinguda País Valencià i a l'altura de Correus entrant al peatonal Pge. Dr.Santos on posarem indicadors per accedir a la Pl.Constitució.
També han anunciat la seua presència a la Fira els voluntaris de Seo BirdLife al Delta de l'Ebre.

La Fira d'Intercanvi al Facebook :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada